Stomatolog, vânzătoare, șofer, gardian public și pensionari la conducerea birourilor electorale de circumscripție

O vânzătoare, un medic stomatolog, un gardian public, un șofer și mai mulți pensionari se află printre persoanele desemnate să ocupe funcțiile de președinți și locțiitori ai birourilor electorale de circumscripție de pe raza județului Bistrița-Năsăud, în urma tragerii la sorți efectuate de Tribunal.

În comuna Chiochiș, președinte al biroului electoral este un stomatolog, în comuna Rodna aceeași funcție este ocupată de o vânzătoare, iar în comuna Telciu președinte este o femeie teolog. Funcțiile de locțiitori au revenit, printre altele, unui șofer (comuna Leșu), unui gardian public (comuna Feldru), unui agent comercial (comuna Lunca Ilvei) și unui coordonator transport (comuna Poiana Ilvei).

În conducerile birourilor electorale de circumscripție apar și pensionari, cum ar fi în localitățile Miceștii de Câmpie, Prundu Bârgăului și Șintereag. Celelalte funcții au fost ocupate de judecători, grefieri, avocați, consilieri și referenți cu studii juridice, cadre didactice, contabili, economiști, bibliotecari, casieri sau funcționari publici.

Președinte al Biroului Electoral Județean Bistrița-Năsăud a fost desemnată judecătoarea Reghina Berari, locțiitorul său fiind o altă judecătoare, Nicoleta Laura Moldovan.  În județul Bistrița-Năsăud s-au format 62 de birouri electorale de circumscripție, fiecare membru fiind plătit pe zi cu câte 85 lei. AGERPRES

Sursa foto: www.infobraila.ro

Leave a comment