Tânăr de 22 de ani, arestat preventiv pentru trafic de droguri de risc

În  30 ianuarie 2012, lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud s-au sesizat cu privire la săvârșirea  de către numitul M.M.F. de 22 ani din Bistrița, a infracțiunii de trafic de droguri de risc,  dosarul fiind declinat  către D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud. Acesta comercializa drogul de risc cannabis cu prețul de 50 lei/gram pe raza municipiului Bistrița.

Cu ocazia desfășurării activităților specifice de către lucrătorii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, în baza delegărilor procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T ! Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, în 12.04.2012, numitul M.M.F. a fost prins  în flagrant,  în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de 30 grame cannabis. Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința suspectului, ocazie cu care au fost ridicate în vederea confiscării mai multe bunuri, respectiv: cantitatea de aproximativ 40 grame cannabis, un cântar electronic, unități de stocare a datelor și telefoane mobile.

De asemenea au fost puse în executare trei mandate de aducere pe numele unor persoane cercetate în dosar.

În urma audierilor efectuate de către procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, acesta a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore față de învinuitul M.M.F.,  pentru comiterea infracțiunii de  trafic de droguri de risc și instigare la introducere în țară de droguri de risc. Pe numele acestuia a fost emis mandat de  arestare preventivă pentru 29 de zile.

Numiții B.A.A., D.F.G. și N.D.F. sunt cercetați în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de deținere de droguri în vederea consumului propriu, prev. de art.4 al. 1 din Legea nr. 143/2000.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale.

Sursa foto: www.emaramures.ro

Join the Conversation

2 Comments

  1. Despre un tânăr traficant de droguri, arestat de PaÈ™ti, prins într-un apartament din DALLAS, unde locuia cu chirie, ce ziceÈ›i. InformaÈ›ia este verificată È™i dealerul vindea droguri pe care le primea de la mama sa, la pachet, din Spania. CereÈ›i celor de la poliÈ›ie detalii, sunt curios de ce È›in informaÈ›ia la sertar.  

    1. curios, un jurnalist vrea ca alti jurnalisti sa ceara detalii la Politie. Beton comment, m-a facut sa rad bine!

Leave a comment