Trei tineri au agresat mai multe persoane care participau la o petrecere

Un apel sosit la numărul unic de urgențe 112 anunța că un tânăr din localitatea Rodna a fost agresat în timp ce se afla la o petrecere.

B. Emil de 24 ani din Rodna, a sesizat faptul că în timp ce se afla la o petrecere, a fost agresat de mai mulți tineri din Rodna, care apoi au fugit.

Participanții au fost ulterior identificați de polițiști și din primele cercetări, a rezultat faptul că  B. Emil se afla la o petrecere împreună cu mai mulți tineri în cabana lui O. Grigore din Șanț.

C. Iulian de 20 ani,  B. Gavrilă de 27 ani și L. Raul, toți din comuna Rodna, au intrat în cabană și au aplicat mai multe lovituri cu bâtele lui L. Octavian, D. Alexandru, B. Emil, T. Rareș toți din Rodna și lui C. Gheorghe din Rebrișoara, după care au distrus mai multe bunuri în valoare de aproximativ 2.000 lei.

Față de cei trei tineri se efectuează cercetări de către Secția 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, urmând ca în funcție de numărul de zile de îngrijiri medicale care vor fi acordate de medicul legist să fie efectuată încadrarea juridică exactă a faptei.

Leave a comment