Tot mai mulți tineri, dornici să se implice în activitățile TNL

În comunele Ilva Mare și Lunca Ilvei au avut loc marți, 17.04.2012, alegeri pentru stabilirea echipelor TNL care vor implementa la nivel local proiectele asumate de către tinerii liberali.

La Ilva Mare au fost prezenți aproximativ 30 de tineri care au votat componența noului birou. Astfel, doctorul Radu Șuticău a fost ales președinte, Iustin Candale, vicepreședinte, Florin Tomi, secretar, Nicoleta Sidor și Viorel Moldovan membri, iar Dorin Pop și Cristian Cătuna, supleanți.

Invitat la evenimentul organizat de tinerii colegi, dl. Ionel Tomi, candidatul PNL pentru Primăria Ilva Mare, a menționat că se simte onorat să colaboreze cu persoane tinere și determinate în a contribui la o îmbunătățire a vieții sociale și a condițiilor de trai în comunitatea lor, pe care speră să o reprezinte în scurt timp.

În comuna Lunca Ilvei, TNL va fi condus de Viorel Șneaha, președinte, Emanuel Cute, vicepreședinte, Vlăduț Tiniș, secretar, Florin Boșcoe și Simi Domide, membri.

Samuel Coman, președintele TNL BN, prezent la cele două ședințe de alegeri, a precizat că se simte o tendință tot mai accentuată a tinerilor de afiliere în structuri care le permit dezbaterea și exersarea deciziilor administrative: ,,Mă bucur mult să constat că tot mai mulți tineri bine pregătiți, cu rezultate notabile în diverse domenii, doresc să ni se alăture și să propună idei de îmbunătățire a activităților pe care le derulăm’’.

La rândul său, Creța Simion, președintele TNL Rural Bistrița-Năsăud  a specificat faptul că Valea Ilvelor este o zonă care se confruntă cu două probleme majore identificate la nivelul satelor din România: îmbătrânirea populației și exploatarea deficitară sau irațională a resurselor naturale. ,,Sunt convins că după ce vom analiza în detaliu realitățile specifice din zona Ilvelor vor veni și soluțiile. Nu înțeleg de ce într-un loc atât de deosebit, lucrurile par oarecum împietrite’’.

Leave a comment