Au scăpat ca prin urechile acului, după ce au fost implicați în accidente rutiere

Poliția Beclean a fost sesizată ieri, prin numărul unic de urgențe 112 de G. Daniel, că fiul său G. D. de 11 ani a fost victima unui accident rutier petrecut în localitatea Lechința.

În urma cercetării la fața locului s-a stabilit că pe strada Gării, în localitatea Lechința, conducătoarea auto C. Monica, de 38 ani din Bistrița, în timp ce  efectua manevra de ieșire din curtea imobilului, nu a acordat prioritate de trecere copilului, care se deplasa pe o bicicletă pe trotuarul din fața imobilului, acroșându-l cu partea din față a mașinii. In urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a acestuia. Cercetările continuă de Poliția oraș Beclean.

De asemenea, tot ieri, un alt accident rutier s-a petrecut în localitatea Șanț. Aici,  un bărbat de 48 ani a sesizat faptul că s-a răsturnat cu autoturismul într-un șanț pe un drum forestier din satul Valea Mare. Bărbatul  a fost preluat de echipajul SMURD Sîngeorz-Băi și transportat la Spitalul Orășenesc Năsăud și i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că acesta, în timp ce se deplasa cu un autoturism, a efectuat o manevră de virare înspre stânga, intrând cu autoturismul într-un șanț de pe marginea părții carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție Rurală.

Leave a comment