Gabriela Szabo îi îndeamnă pe bistrițeni să participe la crosul care îi poartă numele

În această dimineață, atleta Gabriela Szabo a susținut o conferință de presă cu prilejul organizării unei noi ediții a Crosului care îi poată numele.

Evenimentul este programat a se desfășura mâine, iar bistrițenii doritori să se înscrie pentru a participa la cros pot să o facă mâine dimineață, începând cu ora 8:00, în curtea Colegiului Național Liviu Rebreanu.

Gabriela Szabo, care este și vicepreședinte al Federației Române de Atletism, spune că acest eveniment o onorează. “Suntem la cea de- șapte ediție care ma leagă de Bistrița și este un eveniment de suflet. Le spun tinerilor sportivi că performanța în sport se face cu foarte multă dăruire și tenacitate. Sportul ar trebui să se afle printre primele preocupări ale tinerilor, pentru că le dezvoltă capacitați de care noi habar nu avem” a precizat atleta.

Gabriela Szabo îi invită să participe la cros pe toți bistrițenii care iubesc sportul.

La ediția de anul trecut au participat circa 1.200 de persoane și se speră ca în acest an să participe chiar mai mulți concurenți. Gabriela Szabo spune că afost contactată de foarte mulți sportivi care au anunțat că vor să ia startul la crosul de la Bistrița, astfel că, mâine ar ăutea fi prezenți în orașul nostru chiar și sportivi din lotul național.

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Cristian Florian, a declarat că sportul bistrițean constituie un element absolut necesar în creionarea unui brand al judțului nostru. În opinia prefectului, întreaga comunitate are o datorie morală în a îi sprijini pe sportivii care ne fac cinste.

Leave a comment