Gabriela Szabo – România are șanse multiple la medalii la JO

Gabriela Szabo, vicepreședintele Federației Române de Atletism, a declarat sâmbătă, la Bistrița, că România are șanse multiple la medalii la Jocurile Olimpice de la Londra și îi sfătuiește pe sportivi să meargă acolo cu mentalitate de învingători.

‘România are șanse multiple la medalii. Eu cred foarte tare în potențialul delegației noastre care merge la Jocurile Olimpice și care ne va reprezenta acolo. Îmi doresc foarte tare ca acești sportivi din lotul olimpic să pună foarte multă pasiune acolo, să meargă cu mentalitate de învingători și să nu le fie teamă de marile puteri care vor fi acolo, pentru că până la urmă este important pentru ei să scrie istorie în sportul românesc. Dar cel mai important lucru, cred eu, este că acele frumoase medalii care se câștigă la Jocurile Olimpice sunt unice și îți dau acea satisfacție de împlinire ca sportiv’, a spus Szabo.

Fosta mare atletă le-a urat mult succes celor peste o sută de sportivi români care vor merge la Londra, adăugând că ‘medalia olimpică este cea mai valoroasă’ și ‘te face erou pentru națiunea ta’.

Gabriela Szabo a participat, sâmbătă, la cea de-a șaptea ediție a crosului care îi poartă numele și care se organizează la Bistrița. În competiție s-au înscris aproximativ 1.200 de sportivi, amatori sau profesioniști, de toate vârstele și din toate colțurile țării. AGERPRES

Leave a comment