Medici din țară și străinătate iau parte la Bistrita Med

Sub genericul Bistrița Med, Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, împreună cu asociațiile profesionale ale medicilor specialiști, respectiv  Asociația Medicală Română și Asociația Profesională a Medicilor de Familie, caută ca să dezbată diverse probleme cu buni profesioniști din țară și chiar din Europa.

Astfel, mâine dimineață, începând cu ora 9:00 cei care își desfășoară activitatea în domeniul medical și doresc să își îmbunătățească cunoștințele vor participa la o serie de cursuri, discuții și dezbateri axate pe medicina internă.

Programul zilei de mâine este unul extrem de încărcat pentru cei care vor participa la acest eveniment.

Temele anunțate sunt dintre cele mai diverse și mai interesante, se va discuta despre hepatopatia grasă non alcoolică, dar și despre nutriția în patologia digestivă, sau hemoragia digestivă superioară într-o abordare modernă. Interesantă este și tema intitulată „Actualități în tratamentul obezității”, sunt doar câteva exemple care se vor afla în discuție până în jurul orei 11:00.

După care organizatorii au pregătit alte și alte subiecte de interes, programul fiind stabilit în detaliu până în jurul orei 17:30.

Leave a comment