Compania Aquabis are planuri mari pentru viitor

SC Aquabis SA are planuri mari pentru viitor! În următoarele luni o serie de lucrări sunt programate, iar mai multe licitații urmează să aibă loc tocmai pentru ca întregul proiect derulat de firma bistrițeană furnizoare de apă să poată fi implementat.

Mai mult, tot în aceste zile va fi demarat și proiectul care vizează realizarea unor stații de epurare în cinci localități din județ.

Viitorul apropiat pare încărcat pentru cei de la Aquabis care derulează etape importante din cadrul proiectului  „Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Bistrița Năsăud”.

Încet, dar sigur proiectul se derulează, iar rezultatele încep să se vadă.

Pentru toate aceste lucrări, vor fi investite peste 80 de milioane de euro, însă reprezentanții societății Aquabis recunosc faptul că ar mai fi nevoie de alte 5 milioane de euro, pe care ar trebui să îi asigure atât Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, dar și primăriile din localitățile unde vor avea loc lucrări.

La nivel național, proiectul de extindere și modernizare a infrastructurii de apă și apă uzată , derulat de SC Aqaubis SA este pe poziția 40 ca valoare totală, într-un top al proiectelor noaționale. Perioada contractului de finanțare este 22.03.2010 – 31.12.2013.

Redacția Tv Bistrița

Sursa foto: www.mesagerul.ro

Leave a comment