Peste 1.500 de ștampile cu mențiunea “VOTAT” vor ajunge în Bistrița-Năsăud

La sediul Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud, a avut loc astăzi o ședință de lucru a Comisiei Tehnice Județene Bistrița-Năsăud cu atribuții în coordonarea și urmărirea îndeplinirii sarcinilor ce revin autorităților administrației publice locale și serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor și ale celorlalte organe de specialitate ale administrației publice centrale privind desfășurarea alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din anul 2012.

În cadrul ședinței s-a analizat stadiul realizării măsurilor din Programul calendaristic privind organizarea și desfășurarea alegerilor locale din anul2012.

Biroul pentru Imigrări Bistrița-Năsăud a pus la dispoziția primarilor listele electorale complementare.

Pentru cele 312 secții de votare existente la nivelul județului Bistrița-Năsăud, a fost stabilit necesarul de ștampile cu mențiunea„Votat” (1560 bucăți), a ștampilelor cu mențiunea „Anulat” (624 bucăți) și cantitatea de hârtie pentru tipărirea buletinelor de vot.

Firma câștigătoare a licitatiei pentru tipărirea și procesarea buletinelor de vot este Compania Națională a Imprimeriilor Coresi SA București – Sucursala Imprimeria de Vest Oradea.

Alegerile locale vor avea loc pe 10 iunie.

Leave a comment