26/09/2017

Bistriţeni, municipalitatea vă cere să vă implicaţi în campania Let’s do it Romania!

Bistriţeni, vă aşteaptă 400 de saci menajeri şi 400 de perechi de mănuşi! Municipalitatea pune la dispoziţie cele necesare locuitorilor care doresc să se implice în campania „Let’s do it, România!” eveniment menit să-i unească pe toţi cei care doresc un mediu înconjurător curat. La fel ca şi în alţi ani, Primăria Bistriţa sprijină din nou Acţiunea Let’s do it, România! Şi asta deorece întregul eveniment este unul ce trebuie luat în considerare. Ba mai mult, municipalitatea a hotărât deja care zone vor fi curăţate de voluntarii care se vor implica în proiect.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, campania de curăţenie va avea succes, cu atât mai mult cu cât bistriţenii obişnuiesc să se implice în astfel de evenimente. Pentru cei care doresc să se alăture grupului de voluntari care vor participa la acţiunea de ecologizare, primăria pune la dispoziţie chiar şi cele necesare.

Pentru cel de-al treilea an consecutiv, echipa “Let’s Do It, Romania!” îi invită pe toţi locuitorii României să ia parte la mişcarea internaţională de curăţenie şi să arate că le pasă de ţara lor. După succesul primelor două ediţii din 2010 şi 2011, la care au participat peste 500 000 de voluntari şi care au colectat peste 1 300 000 de saci de deşeuri, este momentul unei noi provocări pentru România şi totodată pentru Bistriţa.

În judeţul Bistriţa Năsăud acţiunile principale se vor îndrepta spre toate ariile protejate dar şi spre malurile râurilor, podurilor rutiere şi feroviare peste râuri, lizierele pădurilor şi zonele de agrement din jurul oraşelor sau a obiectivelor turistice cunoscute. După Ziua de CurăŢenie NaŢională, zonele curăţate vor fi monitorizate constant de echipele locale Let`s Do It, Romania!