Prefe e suparat! Nu ca pierde functia, ci pe BMW-ul sau drag, afectat de incendiul de la Polivalenta

 

Prefectul sau mai bine-zis viitorul (ex)prefect este suparat ca nu ii fac astia odata BMW-ul. Mai exact, masinuta sa de lux a fost dusa la reprezentanta BMW din Cluj. Tabla bijuteriei a fost afectata de incendiul de la sauna Salii Polivalente. Atunci, Florian s-a trezit din somn si la fix si-a scos scula din garajul aflat in vecinatatea Salii. Cu toate astea, „septarul” (BMW seria 7, adica) a suferit mici zgarieturi si depuneri de funingine pe caroserie si are nevoie de retusuri urgente.
Astazi, Florian se plimba degajat alaturi de subprefectul Paun, ambii pusi la patru ace, chiar daca securea inlocuirii e ridicata deasupra capatanii lor.
BMW-ul meu e la reprezentanta in Cluj pentru ca are ceva depuneri pe tabla, dar habar nu am cat o sa ma coste reparatia sau daca o sa plateasca firma de asigurare sau din garantie… Mai vedem… Iar despre schimbare, am mai spus-o deocamdata sunt doar declaratii; nu am primit niciun fax si nici in Monitorul Oficial nu scrie nimic despre asta. Asteptam si ne conformam daca e cazul pentru ca starea asta de incertitudine nu e confortabila, mai ales ca vin alegerile si trebuie cat mai bine organizate, indiferent de cine ocupa acest post” sustine Cristian Florian.
Despre schimbarea sa, Florian zice ca nu a primit niciun fax si ca in Monitorul Oficial nu a aparut nimic in sensul asta. Cu toate astea, fatucile angajate la Prefectura sunt cu ochii pe faxul care poate ticai oricand gata-gata sa anunte demiterea grizonatului print cu seria 7 si burlac, pe deasupra.
Lasa tata : functiile trec, BMW-ul ramane. Se stie!
Cosmin Botezat

Join the Conversation

3 Comments

  1. jurnalistului ….se scrie grizonantului nu grizonatului… mai ai timp printre pumnii care ii primesti sa mai studiezi si dex-ul?

  2. Hopa si Sasa! A gasit litera lipsa. Daca e sa intram in detalii se scrie corect “pumnii (PE) care ii primesti” Mai studiaza putin gramatica lb romane inainte de a comenta, mai Sasa. Of, of e un proverb cu desteptul care nu e destept destul, daca nu e si fudul.

Leave a comment