20/09/2017

VIDEO: Prefectul Cristian Florian e la muncă! Nu a primit niciun ordin de demitere

Prefectul de Bistriţa-Năsăud, Cristian Florian, a fost demis ieri după masă de premierul Victor Ponta, fără să fie informat oficial despre acest lucru. Tocmai de aceea, reprezentantul Guvernului în teritoriu continuă să muncească la fel ca şi până acum, susţine chiar Florian.Primul ministru al României, Victor Ponta, a anunţat că în prima şedinţă a Cabinetului pe care îl conduce s-a decis schimbarea din funcţie a majorităţii prefecţilor şi subprefecţilor din ţară.

Printre aceştia se află şi Cristian Florian şi Cătălin Păun. Întrebat dacă a primit vreo hârtie prin care să fie înştiinţat de această demitere, Cristian Florian a susţinut că nu. “Până la această oră nu am primit nimic oficial cu privire la eliberarea mea din funcţie” a declarat Florian.

Secretos, prefectul Cristian Florian a precizat că nu are nici planuri de viitor, în cazul în care chiar va fi înştiinţat de această demitere.

Postul rămas vacant urmează să fie ocupat de Nastasia Bob, vicepreşedinte al PNL Bistriţa-Năsăud. Conducerea partidului a confirmat ieri nominalizarea acesteia. În funcţia de subprefect se pare că a fost nominalizat social democratul Ovidiu Frenţ.