FOTO: Tanko s-a insurat de ziua lui. Vezi poze cu mirii anului, pe care-i despart doar … 22 de ani

Dan Tanko s-a insurat de ziua lui. La 44 de ani, Tanko e la a doua tinerete si se simte cel mai in forma. Elegant, tanarul june s-a pozat alaturi de apropiati, chiar in curtea primariei lui Cretu. De altfel, primarul a fost marele absent al acestui eveniment, acesta fiind plecat intr-o delegatie.
Gagicile invitate si-au tras fuste mulate, pantofi de fite si genti de firma, toate asortate bineinteles cu bronzul de solar. Tipele s-a fatait pe langa miri si s-au fotografiat cu decolteul la vedere.
Domnisoarele au oftat prelung, invidoase probabil pe miresica Alexandra Boca, cea care i-a pus verigheta celui mai ravnit burlac al PSD. Doina Pana, vicele Avram si angajatii primariei s-au pozat alaturi de porumbei si au inchinat cateva pahare de sampanie, chiar pe holul primariei.
Marea petrecere va avea loc abia la anul de 1 iunie, data de nastere a Alexandrei, mai-nou doamna Tanko. Fetita  mirelui in varsta de 18 ani a fost prezenta alaturi de taticul sau la marele eveniment.
Mirii s-au sarutat intr-o singura poza, in rest Tanko mascandu-si emotiile cu glume si rasete zgomotoase. Miresica Alexandra si-a facut rochie la comanda si foarte discreta a ales balerini, pentru ca lui Danut sa-I fie mai usor la sarutat.
La iesire, Alexandra i-a dat prima directiva oficiala rebelului sot cu 22 de ani mai tanar: „Iubi, de astazi trebuie sa poarti verigheta, bine?”
Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de facebook.
Cosmin Botezat

 

 

 

 

Join the Conversation

12 Comments

    1. Ceva asemanator cuplului Columbeanu. Casa de piatra si multa fericire si intelegere!!

  1. Ma voi care stati cu tastatura in fata si comentati aiurea despre acest minunat cuplu sunteti niste frustrati innecati in disperare si prostie. Dobitocilor!
    Casa de piatra cuplului care demonstreaza ca iubirea este peste toate!

Leave a comment