20/08/2017

Peste 4.000 de saci de gunoaie adunaţi în urma campaniei “Let’s do it Romania!”

Aproape 4200 de saci de gunaoie. Atât au reuşit să strângă volunatrii bistriţeni, implicaţi în proiectul Let’s do it Romania!

Cifra este una mare, cu atât mai mult, cu cât bistriţenii au reuşit să depăşească şi gradul de colectare selectivă a gunoaielor, care trebuia să ajungă la 30% în acest an. În urma acţiunii, gradul  a ajuns la aproape 44%.

Iată că cei peste 2000 de voluntari, mânaţi de dorinţa de a ajuta mediul înconjurător au reuşit … o performanţă.

Tineri şi dornici să facă treabă bună. Aşa s-au dovedit volunatrii bistriţeni care au răspunsul apelului lansat de autorităţi şi s-au implicat în proiectul Let do it Romania! Fie că au vrut sau nu, iată că adolescenţii au dat dovadă de implicare şi totodată respect faţă de natură. Mai mult, toţi şi-au propus să strângă o cantitate cât mai mare de gunoaie.

Prezenţi pe malul râului au fost şi reprezentanţii autorităţilor locale, care nu doar au supravegeat acţiunea ci s-au arătat dornici de implicare.

Ediţia din acest an a acţiunii let do it romania s-a dovedit una plină de suprize. Voluntarii bistriţeni au reuşit în acest an mai mult decât şi-au propus.

Sursa foto: www.tvs.ro