Ecologiștii cred că afișele lor sunt perfect legale

Afișul nostru  nu depășește dimensiunile prevăzute de lege” acesta este comentariul candidatului din partea Partidului Ecologist Român Bistrița-Năsăud, Alexandu Toniuc, care consideră că hotărârea luată de Biroul electoral municipal de a înlătura afișele electorale ale formațiunii politice pe care o reprezintă este neîndreptățită.

Decizia Biroului Electoral Municipal de a înlătura afișele Partidului Ecologist Român Bistrița-Năsăud i-a nemulțumit pe membrii formațiunii politice, care nu au ezitat să comenteze hotărârea.

“E ridicol, nimeni nu a putut fi deranjat de modul în care ne facem noi campanie, nu am împiedicat desfășurarea campaniei. Acum ne vedem iarăși puși sub lupa unei puteri care se manifestă autoritar, abuziv și fără să aibă o raționalitate în spate” a precizat Toniuc.

În urmă cu câteva zile, Biroul Electoral Municipal a decis în baza unei constestații depuse de către reprezentanții PSD că afișele ecologiștilor trebuie înlăturate, deoarece acestea, postate sub forma unui puzzele, încălcau dimensiunea legală și unitară pe care trebuai să o respecte.

 

 

Leave a comment