Categories
Agenda Bistrita News

FOTO: Vezi staff-ul prefectului. Fără pisi în mandatul lui Nasty Bob

Prefectul Nastasia Bob renunță la moda gagicilor de treabă și frumoase și se înconjoară de profesioniști de alt gen. Desigur, și în mandatul lui Florian invidiatele tipe aveau calități și studii superioare, deci nu li se potrivea statutul de „pisi”(cuțe) vehiculat adesea pe la colțuri.

Mihaela Dobra – soția liberalului Dorin Dobra este șefă da cancelarie în locul Micăi Oprea și răspunde de relația cu presa. A mai lucrat ca director în Prefectură în 2010, dar atunci s-a transferat la Primăria Bistrița. Acum e back in bussines și fără șefi pe cap în genul Micăi Oprea.

Alina Sângeorzan –  consilier, are 24 de ani și a absolvit Facultatea de Comunicare și Științe Politice din cadrul UBB. Are un master în Managementul Resurselor Umane. Vine pe filiera liberală și a mai fost consilier politic la PNL. Vorbește franceza la nivel avansat.

Elisabeta Ilovan a devenit consilier și deși tocmai s-a pensionat a acceptat să mai stea prin instituție, dar numai până la finalul alegerilor din vară. După aia zice că se retrage la vatră să aibă grijă de cei patru nepoți. A rămas la insistențele Mihaelei Dobra.

Marcela Fechete – este consiliera lui Frenț și a absolvit Contabilitate și Informatică de Gestiune la Spiru Haret. Are 39 de ani și a lucrat ca subalternă a lui Ovidiu Frenț la Cooperativa Progresul. La rugămintea șefului a acceptat provocarea și a venit la Prefectură.

Alina Peter, prezentă și ea în poze, a avut astăzi ultima zi de muncă. A predat ștafeta noului staff de la Prefectură și a mai rămas pe poziție câteva zile după plecare lui Florian.  Domnișoara Peter că nu are adeziune la PDL și vrea să mulțumească celor care au avut încredere în ea și au promovat-o la Prefectură, dar se ferește să facă nominalizări în acest sens. Pe principiu: știu ei care-s!

Cosmin Botezat

3 replies on “FOTO: Vezi staff-ul prefectului. Fără pisi în mandatul lui Nasty Bob”

La Hanul Prefectura se angajeaza pi-colițe noi ,in trend cu hangita .Master chef BETTY,vrea s-ă plece la pensie în plină glorie ,despre pi-colițe studile le recomandă ,profesional lă-sați clienți să-ÅŸi de-a verdictul .Carnetul de partid ,este mapa profesională ÅŸi garanția locului de muncă .

Leave a Reply