FOTO: Vezi poze cu mireasa Ionela Pahone, mai-nou doamna Mâti

Jurnalista Ionela Pahone s-a căsătorit de curând cu arbitrul de fotbal, de profesie inginer, Raul Mâti. După o relație de mai mulți ani, frumoșii tineri au decis să întemeieze o familie, iar nunta a avut loc la restaurantul Mya. Pentru acest eveniment special, mirii au ales ținute în trend. Raul a preferat costumul negru, asortat cu o lavalieră crem ce i-a conferit un aer de noblețe, mai ales că mirele poartă părul prins în coadă. Iar mireasa inimii sale a ales o rochie specială cu un design deosebit: albă, imaculată cu o singură bretea și mulată în partea de jos.

Suporteri înfocați ai Rapidului, tinerii căsătoriți vor merge în luna de miere mai la vară, deoarece jurnalista este prinsă până peste cap cu proiecte legate de cariera sa.

Redacția Bistrița Online le urează casă de piatră și așteptăm poze de la botezul pruncului, ca rod al dragostei ce și-o poartă.

De la Coșbuc citire:

“Cât mac e prin livezi,

Atâția ani la miri urez !

Și-un prinț la anul ! blând și mic,

Să crească mare și voinic, –

Iar noi să mai jucăm un pic și la botez !”

Cosmin Botezat

Join the Conversation

4 Comments

  1. Hopa! Cosminel-c..tinel stie si de Cosbuc! Spune drept, mai, cine iti scrie articolele?

  2. Cine-i asta?Si ce ma intereseaza pe ,mine ca aia s-a maritat? Pe pensionari nu-i vede nimeni? Craterele din Bistrita nu le observa nimeni? Mda, sunteti prea preocupati sa scrieti ca si-a luat X masina, ca si-a busit Y masina, ca s-a maritat nu stiu cine…. Ca si-a maritat fata nu stiu cine… Pe cine naiba intereseaza ? 
       Cine naiba sunt astia?Cine?

    1.  ALINE ,nu te inerva degeaba …vorba aia …apa trece ,pietrele raman…tot asa si ei …cum au venit ,asa or si pleca …impreuna cu RAPIDUL lor…..mincaiar tata de ciocoi

Leave a comment