Florian e jupânu’. A ajuns director și ia 10.000 de euro cash, premiu de consolare

Constantin Florian a fost repus pe funcția de director executiv al DJST, deși numirea sa prin decizie definitivă și irevocabilă data din decembrie 2010. După o luptă de 3 ani prin instanțe, Florian a câștigat și drepturile salariale aferente funcției sale, pe toată perioada cât a fost tras pe dreapta. Pe scurt e director și ia vreo 10.000 de euro premiu de consolare. Florian zice că această sumă reprezintă diferența de salariu de când a fost înlocuit abuziv din funcția de conducere.

Pus pe liber în pragul campaniei electorale, Zanca a atacat la rândul lui decizia de instalare a subalternului său. Florian râde pe sub mustăți și se bucură că s-a întors roata și îl are la mână pe Zanca, cel care i-a scos peri albi.

Florian intră pe funcție în 16 iunie și zice că primul lucru pe care îl va face va fi un audit privind cheltuielile instituției în ultimii trei ani. Ba mai mult, Florian amenință cu procese penale și zice că pe ultima sută de metri, Zanca sifonează bani publici și angajează lucrări în numele DJST, deși se află în preaviz.

Îi urez succes dacă va ataca decizia de repunere a mea pe funcție. Cu toate că m-a sfidat în ultimii ani, eu aș putea să colaborez cu el dacă vom mai fi vreodată colegi în cadrul instituției. Asta rămâne de văzut. Privind contractele semnate în disperare în ultimele săptămâni… acolo o să fie probleme și o să vedem la momentul potrivit ce investiții la repezeală s-au făcut și cu ce scop. Dacă are semnătura pe acte înseamnă că și-a asumat răspunderea și în cazul unui proces penal” susține Florian.

Cosmin Botezat

Leave a comment