FOTO: Peste 300 de elevi își caută un loc de muncă la minibursa organizată pentru ei

La această oră, la sediul Grupului Școlar de Servicii Bistrița, de pe Bulevardul Republicii se desfășoară o minibursă a locurilor de muncă pentru absolvenții de licee tehnologice.

Minibursa este organizată de Grupul Școlar de Servicii în colaborare cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud și Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.

Zeci de locuri de muncă sunt puse la dispoziția elevilor dornici să se angajeze. Aceștia au la dispoziție oferte venie din partea a 15 angajatori de pe raza județului, care caută forță de muncă tânără și cu inițiativă.

Organizatorii spun că “prin organizarea acestei burse am vrut să le oferim posibilitatea tinerilor de a își găsi un loc de muncă. Este a doua oară când în județul nostru se organizează o bursă a locurilor de muncă la inițiativa unei instituții de învățământ. Prima ediție a acestei burse a avut loc anul trecut“.

La minibursă participă elevi de la toate liceele tehnologice, precum Grup Școlar Grigore Moisil, Grup Școlar Agricol, Grup Școlar Forestier, Grup Școlar Economic Năsăud, Grup Școlar Liviu Rebreanu din Maieru, Colegiul Tehnic Infoel și Liceul cu Program Sportiv Bistrița.

Printre agenții economici care caută tineri în vederea angajării se numărăr și Elcom Cablaje, Electroplast sau Raal.

Circa 300 de elevi au venit să studieze oferta de muncă pusă la dispoziția lor.

Leave a comment