EXCLUSIV: FOTO: Protopopul Vidican și-a măritat fata

Protopopul Alexandru Vidican și-a măritat fata. La ceremonia religioasă din Biserica „de la Coroana” a participat un sobor de preoți, din care au făcut parte preoții Nicoale Feier, Vasile Beni, Sorinel Moldovan, Constantin Mileșan și Ioan Suciu.

Pentru acest eveniment, mireasa Emanuela a purtat o rochie cu trenă lungă-foarte, cu imprimeuri și voal iar mirele Adrian a ales un costum negru, clasic cu papion. Cei doi soți au preferat o singură pereche de nași, care să le îndrume pașii în căsnicie.

Porumbeii au fost aduși la biserică de o suită de mașini de lux, care a anunțat nunta cu ștaif ce va urma.  Cu mari emoții, Vidican și-a dus fata la altar, iar pe lângă sobor, la ceremonia fastuoasă a participat și corul condus de Rozalia Fucă. Petrecerea mirilor a avut loc la Hotel Diana, unde au fost invitați foarte mulți preoți, colegi de slujire ai protopopului.

Preotul Alexandru Vidican este în culmea fericirii, după ce feciorul său, Emanuel, s-a căsătorit acum doi ani iar fata sa, Emanuela a devenit doamnă.

Urăm celor doi însurăței „Casă de piatră” și le dorim să-l fericească pe protopopul Vidican cu un prunc, întocmai cum a sugerat și preotul Feier în cuvântarea sa.

Cosmin Botezat

Join the Conversation

1 Comment

  1.  stire justificata de personalitatea paritelui protopop sau sunt si mirii persoane publice sau exista acceptul lor?

Leave a comment