Categories
Agenda Bistrita Info-box Monden News

Florian ține BMW-ul în parcare, iar cu Loganul merge în campania PDL. De ce oare?

Modest ca de obicei, fostul prefect Cristian Florian merge prin campania electorală cu Loganul ce seamănă cu BMW-ul doar la numerele de înmatriculare: XBB. Asta în timp ce bijuteria sa, seria 7, îl așteaptă în parcare. De ce oare dă dovadă de atâta modestie domnișorul Cristian Florian? Încă nu am aflat, dar bănuim că e o directivă de partid, valabilă până la alegeri.

Deși a dorit să pară ce nu-i, Florian se vede acum nevoit să iasă pe drumurile județului cu BMW-ul de fițe. Asta deoarece Loganul a fost avariat într-o acțiune-fulger a fostului prefect, acțiune la care a participat și deputatul Oltean.

Cu toate că Florian are cu ce se lăuda, nu credem că Oltean îi va permite lui prefe’ să vină cu mașina sa luxoasă în acțiunile de partid, unde se promovează spoiala și modestia.

Știm cu toții că e mai greu cu Loganul, când te-ai dat jos din Touareg-ul de prefect și ai acasă ditamai scula de BMW. Dar, asta e, șefu-i șef!

Stai relax, Cristi, numai un pic mai e și poți iarăși să iei BMW-ul. Dacă tot ai dat atâția bani pe el, de ce să nu te bucuri de el… cât încă ești tânăr și neprihănit!

Cosmin Botezat

2 replies on “Florian ține BMW-ul în parcare, iar cu Loganul merge în campania PDL. De ce oare?”

Oreste, draga. Intrebarea e urmatoarea: Cine e nebun sa dea bani pe un BMW si sa umble mai mult cu Loganul?  daca nu e nicio diferenta, atunci nu isi mai are rost investitia si iti iei un parc auto de Logan de banii aia. Tu nu ai cum sa intelegi. Florian si Oltean promoveaza modestia, de-aia folosesc ei Logan in campanie. In schimb, conturile lor sunt pline. Asta e trist.

Leave a Reply