Categories
Bistrita Politică

Un sondaj al USL BN arată că, la alegerile din iunie, Ovidiu Crețu ar obține 56 de procente și Radu Moldovan 57 de procente

Organizația județeană a Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud a organizat astăzi o conferință de presă prin intermediul căreia, reprezentanții partidului au dorit să aducă o serie de clarificări în ceea ce privește acțiunile din campania electorală.

Purtătorul de cuvânt al USL BN, Dorin Dobra, a declarat că în primul rând se vor face publice datele din sondajul realizat în ultima perioadă de către IRES.

Președintele PSD BN, Radu Moldovan, a declarat că “inițial nu am vrut să facem publice datele sondajelor pentru că acestea trebuiau să ne ajute pe noi în campanie. Însă, datorită dezinformării venită din partea PD-L BN ne-am decis să facem publice aceste date ale sondajului”.

Sondajul a fost realizat pe un eșantion de aproximativ 1.200 de subiecți. Conform sondajului, la întrebarea “Ovidiu Crețu și-a îndeplinit promisiunile electorale făcute acum patru ani?” 54 la sută dintre persoanele chestinate au răspuns afirmativ.

În ceea ce privește partidul sau alianța politică pe care electoratul l-ar vota pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, 57 la sută dintre respondenți au răspuns USL, în vreme ce PD-L ar obține 20 de procente.

În privința candidatului pentru funcția de perședinte al CJ BN, sondajul arată că Radu Moldovan ar obține tot 57 la sută, pe când Vasile Borș (PD-L) ar pbține doar 14 procente.

Pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, persoanele chestionat au răspuns că pe 10 iunie ar vota cu Ovidiu Crețu, acesta reușins să obțină un procent de 56 la sută, iar Vasile Moldovan (PD-L) 24 la sută.

4 replies on “Un sondaj al USL BN arată că, la alegerile din iunie, Ovidiu Crețu ar obține 56 de procente și Radu Moldovan 57 de procente”

Serios? Pe cine credeti ca manipulati cu aceasta stire? Sunteti disperati si nu mai stiti ce sa aruncati in ochii alegatorilor, ca experienta si competente….de unde? Daca in majoritatea judetelor din tara o sa castige USL, noi o sa fim un caz atipic: ne uitam la experienta, profesionalismul, competentele si faptele candidatului. Asa ca, domnule Radu Moldovan, pana la alegerile urmatoare poate va gasiti o alta preocupare…

Bai Baia_m, voi, naparcile portocalii, nu trebuie sa vorbiti despre experienta! Invatarorul ciurdar e de 22 de ani in Parlament si dobitoc ca o conserva! Si el si restul PeDaLailor sunt absolventi pe banda de cursuri la fara frecventa! Clar?

si marmota impacheta ciocolata…haha , ce dobitoc, as vrea sa-ti vad fata in 11 iunie …

Leave a Reply