Trei tineri s-au ‘distrat’ furând dintr-un magazin și plimbându-se cu o mașină de salubrizare

Trei tineri din Vatra Dornei, județul Suceava, dintre care doi minori, și-au petrecut noaptea de marți spre miercuri furând produse alimentare dintr-un magazin din comuna bistrițeană Lunca Ilvei, după care au plecat la plimbare cu o mașină de salubrizare, până aceasta s-a defectat.

Potrivit comunicatului de presă remis miercuri de Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, miercuri dimineața, în jurul orei 3,00, polițiștii au fost sesizați că un grup de tineri a sărit gardul unui imobil unde funcționează un magazin alimentar și au distrus două lăzi frigorifice.

Tinerii, în vârstă de 14, 16, respectiv 19 ani, au furat mai multe produse alimentare din aceste lăzi, pe care polițiștii, după ce i-au identificat, le-au găsit asupra lor.

‘Totodată, s-a constatat că cei trei tineri ar fi sustras cu scopul de a se plimba prin localitate o autoutilitară aparținând unei societăți comerciale din Lunca Ilvei, staționată pe DJ 172 D, folosită la transportarea gunoiului menajer. Autoutilitara a fost condusă pe o distanță de aproximativ doi kilometri până când aceasta s-a defectat’, se mai arată în comunicat.

Cazul este cercetat de către lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr.7 din Sângeorz-Băi. AGERPRES

Sursa foto: www.aradon.ro

Leave a comment