Consilierii locali, în ultima ședință din acest mandat

Consiliul Local al municipiului Bistrița s-a reunit astăzi într-o ultimă ședință ordinară în această formulă. Mandatul actualilor consilieri locali se apropie de final, astfel că, aceștia au simțit astăzi nevoia să își mulțumeasă pentru activitatea pe care au desfășurat-o până acum și pentru colaborarea din acești patru ani.

Înainte de începerea propriu-zisă a ședinței, consilierii au putut adresa interpelări primarului Bistriței, Ovidiu Crețu, prilej cu care aceștia i-au mulțumit primarului pentru înțelegere și pentru sprijin.

În ultima ședință a mandatului se dezbat mai multe proiecte de hotărâre, printre care cel mai important dintre acestea vizează ca Biserica Evanghelică din municipiu să fie preluată în administrarea Primăriei Bistrița. La această oră se dezbate proiectul, părerile fiind pro și contra acestui proiect.

De asemenea, consilierii vor dezbate și un proiect care prevede aprobarea studiului de fezabilitate privind realizarea unui obiectiv de investiții extrem de important pentru oraș. Este vorba despre implementarea unui sistem bazat pe panouri fotovoltaice pentru iluminatul stradal. Proiectul ar urma să fie implemnetat pe 14 străzi din oraș.

Leave a comment