Horoba și-a schimbat Merțanu. Vezi ce bijuterie are acum!

Ioan Horoba și-a tras un Mercedes nou-nouț! Fostul președinte al Gloriei se află în vacanță prin Bistrița și se dă mare cu Mercedesul său. Perla neagră o puteți admira în zona Pietonalulului Liviu Rebreanu. Mercedesul clasa E, cu motor de 2.500 cmc turbo-diesel și tracțiune integrală valorează aproximativ 60.000 de euro, cu TVA și restul opțiunilor.

Bani, nu glumă dar vorba-ceea „nu-i românu ca țiaganu nici mașină ca Merțanu!”

Vezi tu, nea Horoba: tu ai cash, ai Merțan, ai echipă tare, iar tata Jean nu are nici una nici alta. Iar criza economică e la Bistrița, nu la Mediaș, deci ai ales cu cap când te-ai dus… Plus că nu vă mai certați tooooată ziua de la Gloria. Păi, nu-i mai bine așa?

Cosmin Botezat

Join the Conversation

7 Comments

  1. Buna ziua, sunt Costan si maine am o oferta speciala pentru cei care scriu comentarii nejustificate pe acest site. Ofer saruturi pe buze tuturor anonimilor care nu comenteaza legat de stirea in sine. Va astept cu drag, iubiti frustrati! 

    1. Ofera-i lui Cosminel. Pe il vindeci de infatuare, fruntea ti se face mai lata de doi centimetri si nu mai slabesti un kilogram ca sa scrii replici “spirituale”. 

  2. Avem primul castigator, sub pseudonimul Gopo. Sunteti asteptat maine pe Pietonal pentru un sarut frantuzesc cu domnul Costan! Bravoooo!

    1.  Ai mai slabit un kilogram scriind replica asta. Bravo tie! De la ce ora performezi cu Cosminel?

  3. intr-adevar o stire de mare valoare si interes!Horoba si-a cumparat masina noua! excelent Cosmin Botezat..ma amuz teribil cand vad atata frustrare si snobism!zi drept..asa-i ca ti-ar placea si tie sa ai unul?dar pana atunci te multumesti pozand “mertanul” lui Horoba pe geam:))

  4. Catalina nu Mertanu te face fericit(a). Sunt inginer si nu as vrea sa fac compromisurile lui Horoba pentrut masina asta. Si prostituatele au apartamente si masini luxoase si nu sunt invidiate. Ba din contra.

Leave a comment