Sediul PDL Bistrița-Năsăud, stropit cu o substanță urât mirositoare și uleioasă

Sediul PDL Bistrița-Năsăud din municipiul Bistrița a fost găsit, joi dimineață, de către reprezentanții acestei formațiuni, stropit pe geamuri, ușă și chiar pe frontispiciul cu sigla partidului cu o substanță urât mirositoare și uleioasă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Șeful Departamentului de imagine și comunicare al PDL Bistrița-Năsăud, Gabriela Montoiu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că mirosul era atât de puternic încât se simțea de la distanță.

“Colegele mele (de la secretariat – n.r.) au venit primele și ele au găsit sediul nostru stropit pe toată partea exterioară cu o substanță urât mirositoare și uleioasă. Au apreciat că s-a aruncat cu untură de pește. Geamurile erau stropite, ușa, clanța și chiar sigla partidului de pe frontispiciu. S-au chinuit timp de două ore să curețe toată mizeria fiindcă mirosea îngrozitor. Nu se putea respira. Chiar și trecătorii au simțit mirosul”, a spus Montoiu.

Întrebată dacă PDL Bistrița-Năsăud a sesizat Poliția pentru a afla cine sunt autorii acestui act, Montoiu a răspuns: “Deocamdată nu am sesizat pe nimeni. Nu știu dacă vom mai sesiza”.

Conform sursei citate, la sfârșitul săptămânii trecute a fost stropit cu aceeași substanță și cabinetul parlamentar de la Năsăud al deputatului Ioan Oltean, președinte al PDL Bistrița-Năsăud și secretar general al acestei formațiuni.

Sediul PDL Bistrița-Năsăud a mai fost vandalizat și în luna februarie a anului 2011, când persoane necunoscute au scris cu vopsea neagră și portocalie “Hoții!”, “Jos PDL!”.

Sediul PDL Bistrița-Năsăud se află în centrul istoric al Bistriței, în zona pietonalului Liviu Rebreanu.

Sursa foto: www.realitatea.net

 

Join the Conversation

7 Comments

    1.  De mirosit am inteles ca mirosea urat ,da nu ne a spus nimeni din STAFF ce gust avea….

  1. Miroase jegul portocaliu, duhoarea emanata de gasca de nemernici care ne-au distrus, furat, ne-au luat viitorul, pute dupa ei…

  2. @nana, naparca portocalie infecta, esti ceva mucos sau mucoasa care o sa isi piarda job-ul de luni incolo? Pe langa sediul mafiei portocalii oricum mirosea urat, nu mai trebuia sa dea nimeni cu nimic!

  3. ha ha mirosea a untura de peste :))) eu nu as mai lucra la un astfel de birou unde toti isi fac nevoile ……pe acolo miroase oricum chiar daca nu e vandalizat sediul :)) 

Leave a comment