25/09/2017

FOTO: Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu: Am votat pentru un oraş european, pentru locuri de joacă

Primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu (PSD), candidat la un nou mandat la funcţia de edil al oraşului din partea USL, a declarat, după ce şi-a exprimat opţiunea electorală, că a votat pentru “o Bistriţăeuropeană, pentru locuri de joacă, pentru locuiţe sociale şi străzi asfaltate”.

Ovidiu Creţu a votat la secţia de la Şcoala Generală “Lucian Blaga” din Bistriţa, unde s-a prezentat alături de soţia sa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Votul de azi este un moment important pentru Bistriţa, pentru toată ţara, care va desemna administratorii localităţilor. Pentru Bistriţa îmi doresc o administraţie care să fie în consonanţă cu Consiliul Judeţean şi cu Guvernul, astfel încât dezvoltarea municipiului Bistriţa să se poată face în mod firesc, normal”, a declarat primarul.

Întrebat pentru ce a votat, Creţu a răspuns: “Personal am votat pentru o Bistriţă europeană, pentru locuri de joacă, pentru locuinţe sociale, pentru străzi asfaltate, în general pentru drumul nostru spre Europa”.

În judeţul Bistriţa-Năsăud, sunt aşteptate la urne 262.592 de persoane, care îşi port exercita dreptul la vot în 312 secţii de votare. În municipiul Bistriţa există 56 de secţii de votare.

Comentarii

  1. Paulacoco1994 spune:

    care locuri de joaca ,domnule cretu?ca subcetate  ai construit case unde puteau fi locuri in care sa se joace copii…..minciuni fara jena,dar  sper pt ultima data.