25/09/2017

În Bistriţa-Năsăud a fost ales cel mai tânăr primar din ţară! Vezi despre cine este vorba

Are doar 23 de ani şi este primar! Vorbim despre candidatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu Bistriţa-Năsăud din comuna Căianu Mic, Paul Ştir.

Acesta a reuşit să atragă cele mai multe voturi din partea alegătorilor ceea ce l-a propulsat pe funcţia de primar al comunei. Cheia succesului său constă în multă muncă, susţine proaspătul primar.

Este născut la 14 ianuarie 1989. Are 23 de ani şi mult curaj, deoarece s-a avântat în  lumea politică chiar dacă este foarte tânăr.  “Pot să spun că am 23 de ani, deci sunt chiar la limită, conform legii. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine şi m-au votat!” a declarat Paul Ştir.

Deşi are doar 23 de ani, Paul Ştir a mai muncit în administraţia locală, încă din 2008, lucru care i-a adus un plus de experienţă.  “Experienţă în politică nu pot să spun că am foarte multă, însă, în adminstraţie publică am lucrat patru ani de zile, din 2008 şi până în prezent” a mai precizat noul primar.

Deşi se află la începutul carierei sale de primar, iar situaţia economică este aşa cum este, Paul Ştir rămâne încrezător. „Cu siguranţă că uşor nu îmi va fi, mai ales privind situaţia din ţară. Ştiu că sunt multe de făcut, dar îmi voi da toată silinţa să fac cela pentru locuitorii acestei comune” este de părere Ştir.

Întrebat care este cheia succesului său, tânărul primar a susţinut că munca este cea care l-a înobilat. „Succesul meu vine pe fondul muncii. Eu am muncit nu am ajuns primar din întâmplare. Am fost ales de oameni, pe fondul acesta a venit succesul meu” precizează tânărul.

La cei 23 de ani pe care îi are, Paul Ştir se numără printre puţinii primari care au reuşit să câştige un mandat la o vârstă atât de fragedă.