În Bistrița-Năsăud a fost ales cel mai tânăr primar din țară! Vezi despre cine este vorba

Are doar 23 de ani și este primar! Vorbim despre candidatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu Bistrița-Năsăud din comuna Căianu Mic, Paul Știr.

Acesta a reușit să atragă cele mai multe voturi din partea alegătorilor ceea ce l-a propulsat pe funcția de primar al comunei. Cheia succesului său constă în multă muncă, susține proaspătul primar.

Este născut la 14 ianuarie 1989. Are 23 de ani și mult curaj, deoarece s-a avântat în  lumea politică chiar dacă este foarte tânăr.  “Pot să spun că am 23 de ani, deci sunt chiar la limită, conform legii. Le mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în mine și m-au votat!” a declarat Paul Știr.

Deși are doar 23 de ani, Paul Știr a mai muncit în administrația locală, încă din 2008, lucru care i-a adus un plus de experiență.  “Experiență în politică nu pot să spun că am foarte multă, însă, în adminstrație publică am lucrat patru ani de zile, din 2008 și până în prezent” a mai precizat noul primar.

Deși se află la începutul carierei sale de primar, iar situația economică este așa cum este, Paul Știr rămâne încrezător. „Cu siguranță că ușor nu îmi va fi, mai ales privind situația din țară. Știu că sunt multe de făcut, dar îmi voi da toată silința să fac cela pentru locuitorii acestei comune” este de părere Știr.

Întrebat care este cheia succesului său, tânărul primar a susținut că munca este cea care l-a înobilat. „Succesul meu vine pe fondul muncii. Eu am muncit nu am ajuns primar din întâmplare. Am fost ales de oameni, pe fondul acesta a venit succesul meu” precizează tânărul.

La cei 23 de ani pe care îi are, Paul Știr se numără printre puținii primari care au reușit să câștige un mandat la o vârstă atât de fragedă.

Leave a comment