Dacă vremea va permite, ștrandul municipal se deschide pe 15 iunie

Bistrițeni, pregătiți-vă să vă bălăciți! Angajații municipalității mai au puțin și termină lucrările de întreținere la ștrandul municipal. Cu puțin noroc, vineri, 15 iunie cei care doresc să se bronzeze la baza de agrement din oraș o vor putea face.

Se pare că lucrările de întreținere la ștranad sunt pe ultima sută de metri.

George Avram, viceprimarul Bistriței, spune că „suntem cu lucrările la final, refacem traseul conductei de apă acum și se procedează la cositul spațiului verde. În 15 dacă vremea ne va permite sperăm să putem deschide pentru ca bistrițenii să stea la plajă bineînțeles”.

În acest an, muncitorii Primăriei Bistrița au realizat o serie de lucrări de întreținere la ștranad.  “S-a înălțat puțin fundul bazinului, s-au reabilitat tribunele, am amenajat puțin spațiul verde, condițiile sunt bune” a mai completat Avram.

Potrivit reprezentanților Primăriei Bistrița costul unui bilet de intrare nu se va modifica. Prin urmare, cei mici vor plăti 2 lei pentru un bilet, în timp ce adulții vor scoate din buzunar 5 lei.

Join the Conversation

1 Comment

  1. La cum arata strandul acum face o propaganda cu ghilimele de rigoarePrimariei si mai ales primarului vechi,nou ales.Mai mergeti pe acolo d-le primar,e haos TOTAL.

Leave a comment