Oltean, întrebat dacă demisionează:Nu încercați să insinuați demiteri, să le provocați pe mass-media

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a fost întrebat, marți, de către ziariști dacă ar trebui să-și asume rezultatul alegerilor de la Bistrița și să demisioneze, el răspunzând: “Nu încercați să insinuați demiteri, să le provocați voi pe mass-media!”.

“Vă trec tot felul de năzbâtii prin cap. Orice fel de decizie politică nu se ia nici la televiziune, nici la radio, se ia în structurile de conducere ale PDL. Nu încercați să insinuați demiteri, să le provocați voi pe mass-media. Partidul știe ce are de făcut și liderii partidului și ei știu ce au de făcut”, a spus Ioan Oltean.

PDL a câștigat cele mai multe primării și mandate de consilier local în județul Bistrița-Năsăud, însă a pierdut șefia Consiliului Județean și Primăria Năsăud, neavând niciun primar care să se afle în fruntea unui oraș.

 

Join the Conversation

2 Comments

  1. daaa…..la tara e plin de intelectuali si de patroni care reprezinta perfect PD-L ul. Nu-i inteleg pe oamenii de la tara …..nu au vazut la tv ca tinerii si nu numai,  s-au revoltat impotriva masurilor de austeritate ce le-au luat acesti oameni. Dar asta e! ….nu-i intereseaza pe ei cum traiesc cei de la oras ….taranul tot taran ramane, daca el are ce baga in gura nu-i mai pasa de oraseni.  besinosiiiiiii…..si jegosiii…..ca nu au nici  strictul necesar de trai decent …. traiesc fara canalizari  etc ….dar lor le convine  :))))

Leave a comment