LA MARE! LA SOARE! S-a deschis oficial sezonul la Băile Figa

După câteva luni de muncă stațiunea Băile Figa  îi așteaptă pe turiști cu noutăți și într-un cadru regândit și reorganizat. Astăzi nu numai că s-a deschis oficial sezonul în această stațiune, s-a dat în folosință și un nou bazin cu apă dulce, iar în aproximativ o lună se va inaugura și partea de tobogane, care este așteptată îndeosebi de tineri și de iubitorii de adrenalină.

S-au făcut eforturi susținute pentru ca începând de azi turiștii să se poată bucura de soare, apă și plajă la Figa și aceste eforturi au meritat deoarece sute de oameni motivați și de caniculă au probat apa și s-au răcorit în bazinele de din apropierea orașului Beclean.

Primarul orașului Beclean, Nicolae  Moldovan, a fost felicitat pentru investițiile de la Băile Figa nu numai de oamenii care se bucură de această infrastructură ci și de oficialitățile care i-au fost alături  în această zi. Emil Radu Moldovan președintele ales al Consiliului Județean Bistrița Năsăud a fost invitat la microfon și a profitat de acastă ocazie pentru a le mulțumi beclenarilor pentru votul acordat în 10 iunie. Cât despre Băile Figa și Beclean acesta a declarat „ Cred că modul în care la Beclean se face administrație, atât din punctul de vedere a primarului, aexeutivului primăriei, a consiliului local este un model de succes, care trebuie multiplicat. Puțini erau cei care, atunci când tânărul primar al orașului Beclean vorbea de cartierul de case de aici de pe platou, când vorbea de proiectul Băile Figa, puțini credeau în astfel de lucruri. Extrem de important este că el a crezut cu tărie, că n-a precupețit nici un efort ca aceste proiecte să devină realitate. Pentru noi, pentru mine în mod special, modul în care Nicu face administrație este un model pe care mă voi strădui să îl urmez. Astfel de proiecte de succes trebuie multiplicate la nivelul județului și atât eu, cât și colegii mei care de săptămâna viitoare vom prelua conducerea Consiliului Județean vom multiplica astfel de proiecte. Județul nostru oferă mullte oportunități de dezvoltare mai ales în domeniul turismului, e nevoie de un pic de bunăvoință, de  mai multă muncă, de corectitudine în cheltuirea banului public și de transparență” a conchis Emil Radu Moldovan.

Prefectul județului, Ani Bob, a fost alături de administrația locală Beclean la acest moment important și i-a asigurat pe cei prezenți că va pune umărul la dezvoltarea acestui proiect. Și Nicolae Moldovan a avut de făcut mulțumiri „în primul rând succesul acestei locații se datorează unui parteneriat onest, corect cu tot ce înseamnâ mass media din județul Bistrița Năsăud … am promovat din răsputeri proiectul nostru, al nostru al județului, un proiect care trebuie promovat la nivel de Ardeal, de Transilvania. Sigur sunt cuvinte mari, dar la toate forurile la care am participat, fără să veau eu, am fost chemat și medaliat ca fiind unul dintre proiectele, care pe toate liniile a fost remarcat la nivel național, ceea ce dovedește că ne-am impus … Pe lângă acest parteneriat am avut și câțiva oameni deosebiți. Sigur amintesc de fostul Consiliu Local, care indiferent de componență și culoare politică tot ce ține de acest proiect a fost aprobat în unanimitate e orice linie. Pe lângă această echipă avem și o colaborare foarte bună cu viceprimarul acestei localități, Ștefan Mate, încă viceprimar, ca să fac și o glumă, care a fost și este un ajutor potrivit pentru mine … Oprea Aurel, administratorul acestei stațiuni și-a intrat bine în mână, anul acesta a gestionat mai mult de unul singur construcția, lucrările și aici trebuie să mulțumesc și constructorului … datorită acestor colaborări totul a fost posibil” a subliniat Nicolae  Moldovan, primarul orașului Beclean.

Geta Sangeorzan

Join the Conversation

1 Comment

  1. Pentru taranul Denes: Tarane, nu se poarta cravata la camasa cu mânca scurta!

Leave a comment