Primarul Ovidiu Crețu a deschis oficial ștrandul de la Codrișor

În această după-amiază, primarul Bistriței, Ovidiu Crețu, a organizat o conferință de presă care s-a desfășurat la ștrandul din municipiul Bistrița, prilej cu care a deschis oficial și sezonul la această zonă de agrement din municipiu.

Cu toate că în ultimii ani nu s-au realizat investiții majore la ștrand și asta pentru că terenul este retrocedat, bistrițenii se pare că nu țin cont prea mult de condiții, întrucât astăzi, numărul celor care au ales să se bălăcească la ștrand a fost destul de mare.

Ovidiu Crețu spune că în bugetul din acest an a fost cuprinsă o sumă de aproximativ 600.000 de lei bani cu care se vor realiza lucrări pentru curățarea apei din bazin.

Crețu mai spune că pe viitor are în vedere modernizarea acestei zone, însă,mai întâi trebuie rezolvată problema privind proprietatea terenului pe care ștrandul de la Codrișor funcționează.

Anual, mii de bistrițeni aleg să se relaxeze preț de câteva ore în această zonă, cu toate că unii nu sunt întocmai mulțumiți de condițiile oferite.

Leave a comment