23/09/2017

FOTO: Oltean n-o muritu’/ Num-o țâr’ s-o hodinitu’! Șeful PDL relaxat, la terasele de pe Centru

Liderul PDL și-a permis câteva minute de relaxare, după o campanie epuizantă în care a pierdut toate orașele plus Consiliul Județean. Cu o conducere de partid decimată la București, Oltean are zile fierbinți, însă totul va depinde de viitorul președinte al PDL (cel mai probabil Vasile Blaga), dar și de alegerile ulterioare din teritoriu.

La terasă, alături de Oltean au stat Dorina Cicioc, șefa de la Finanțe și soţul ei, care au o legătură strânsă cu deputatul bistriţean.

Dorina Cicioc  este șefa Finanțelor și membră a PDL și își sorbea din priviri șeful de partid, admirând modul în care acesta face politică din toate pozițiile.

Deocamdată PDL nu are conducere centrală, iar la nivel județean nu este exclusă convocarea de urgență a Biroului Permanent pentru alegerea unei noi conduceri în teritoriu și stabilirea candidaților PDL pentru parlamentarele din toamnă.

Acum Oltean nu prea are pe unde să scoată cămașa, în condițiile în care Liviu Rusu e out, Botiș și Andreica sunt în dizgrații, Vasile Borș și Vasile Moldovan au pierdut tot.  Și cu siguranță acești grei ai PDL vor cere socoteală pentru dezastrul de la locale și strategia adoptată în campania trecută. Unii din ei mârâie deja pe la colțuri.

Liberalul Ioan Țintean râde (nu la urmă, ci primul) și anticipează un eșec total: Oltene, nici nu știi cât de mic ai să devii!

În cazul lui Oltean credem că e mai potrivită legenda lui Pintea, un fel de pasăre Phoenix care renaște din propria-i cenușă, ca viteazul care…. n-o muritu/ Num-o țâr’ s-o hodinitu’!

Cosmin Botezat

Comentarii

 1. Lucian spune:

  In poza e sotul doamnei Dorina Cicioc , nu Florin Iliescu .

 2. Oana spune:

  Pe Cicioc o schimba astia cat de repede. Sunt ultimele ei zile la Finante.

 3. Paul spune:

  Uite si familia Cicioc alaturi de stapanul judetului. Toti ar trebui sa cada pt ca oamenii s-au saturat de ei. Ma mira ca nu au scos articolul asta, ca PDL se crede stapan peste toti, inclusiv peste ziaristi. Huoooooooooooo

 4. Ioan spune:

  Ce cauta sefa Finantelor alaturi de Oltean? E clar ca au afaceri impreuna. Asteptam ziaristii sa descopere ce afaceri pun la cale.

 5. Feldru spune:

  Daca ne uitam bine este si sefa de la Prestatii Sociale doamna director executiv Doina Sigmirean fosta ,, Galben” acum cateva zile…
  Doina Sigmirean este  o activista  foarte importanta in PDL. 
  A fost responsabila de campanie in Feldru si a obtinut rezultate deodebite.

 6. STIRE spune:

  STIREA  MI-I SE  PARE  EXPIRATA

 7. Ioan Rus spune:

  Gasca lui Oltean pierde teren. Pe toti o sa ii schimbe USL, in frunte cu Cicioc. E o chestiune de timp.

 8. Pavel Ioan spune:

  Masa asta rotunda spune multe despre putere, politica si bani. Oare ce au in comun un deputat, un militar sef de garnizoana, directoarea de la Finante si directoarea de la Prestatii Sociale?

 9. Ana spune:

  Politica si banii… doamna de la prestatii sociale, Sigmirean Doina a zugravit cladirea de la Direcia Muncii cu 1.000.000 de Euro ( vezi declaratia dansei la postul de televiziune), Asta da afacere. Lucrarea este vai de mama ei. Ar trebui sa mergeti sa o vedeti.

 10. Ely spune:

  un  articol ieftin   stau sa ii vad pe  astia la masa e de can can ce  ei  sunt  vedete