Au început înscrierile în concursul „Bistrița ! oraș verde, Bistrița ! oraș curat”

Cetățenii municipiului Bistrița care se mândresc cu grădina de la casă, de la bloc sau cu balconul plin de flori, sunt invitați să se înscrie la ediția 2012 a concursului „Bistrița ! oraș verde, Bistrița ! oraș curat”.

Primăria municipiului Bistrița promovează și anul acesta concursul care are ca obiectiv curățenia și înfrumusețarea spațiilor verzi care ne înconjură.

Hotărârea privind stabilirea unor măsuri pentru stimularea și motivarea cetățenilor din municipiul Bistrița pentru participarea la acțiunile de înfrumusețare a municipiului Bistrița, în cadrul Programului „Bistrița-oraș verde, Bistrița – oraș curat” 2012, a fost aprobată de către Consiliul Local al municipiului Bistrița în ședința din data de 31 mai 2012. Concursul se derulează în perioada iulie-septembrie 2012, iar înscrierile se fac între 15 iunie și 31 august, la registratura Primăriei municipiului Bistrița.

Secțiunile concursului sunt:

– „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă caselor de locuit”;

– „Cea mai frumoasă grădină aferentă blocurilor”;

– „Cel mai frumos balcon cu flori”.

Pentru câștigătorii desemnați în urma jurizării, la fiecare secțiune, se vor acorda următoarele premii:

– Locul I – în valoare de 500 lei;

– Locul al II-lea ! în valoare de 250 lei;

– Locul al III-lea ! în valoare de 150 lei.

Premierea se va face în cadru festiv, în luna octombrie 2012, cu ocazia manifestării „Toamna Bistrițeană”.

Pentru informații suplimentare, cei care sunt interesați să se înscrie în concurs se pot adresa Compartimentului Protecția Mediului din cadrul Direcției Integrare Europeană (Primăria municipiului Bistrița ! Piața Centrală, nr. 6), telefon 0263-224.706, int. 136.

Leave a comment