FOTO: Blonda Iulia Cupșa are cei mai frumoși „pisoiași”. Vezi cine se uită la ea ca la soare!

Frumoasa Iulia Cupșa a făcut senzație la vizita lui Ponta la Bistrița. Social-democrata a preferat o ținută lejeră, de vară și a stârnit aprecierea tuturor bărbaților, dar mai ales celor mici la stat și mari la sfat. Premierul Victor Ponta i-a zâmbit politicos, Iosif Redl i-a sărutat mâna, iar Gheorghe Marinescu, fostul președinte al CJ, a admirat-o îndelung.

Afară, Dan Tanko și Dani Suciu s-au uitat la blondă ca la soare. Ironici, colegii de partid mieunau prin spatele lor și șopteau: „pisoiașii, pisoiașii!”. Elegantă, Iulia le-a zâmbit și i-a îmbrățișat colegial pe ambii pisoiași. Apoi a părăsit scena pășind ca o căprioară, în timp ce bărbații priveau cu jind la ea.

Iulia Cupșa Kiseleff locuiește în Beclean și este avocat de profesie. Are 30 de ani și e nemăritată iar zările i se deschid acum, când partidul a luat puterea. Fost consilier județean din partea PSD, Iulia a absolvit Facultatea de Drept UBB Cluj-Napoca și are un master în „Management politic” la Universitatea București.

Frumoasă e, deșteaptă e, bani are… ce mai, să fie sănătoasă și să aibă parte de un bărbat pe măsură!

Cosmin Botezat

Join the Conversation

5 Comments

  1. Pacat ca e saraca cu duhu, iar duhu -i scump si nu se poate cumpara cu bani. In rest, pe afara-i vopsit gardu, inauntru nu e nimeni.

Leave a comment