Oltean: Nu mai candidez la nicio funcție în Biroul Permanent Național al PDL

Fostul secretar general al PDL deputatul Ioan Oltean a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că nu va mai candida la nicio funcție în noul Birou Permament Național al PDL întrucât crede că a venit timpul să lase locul altora.

“Nu voi candida la nicio funcție în noul Birou Permanent Național. E timpul să îi mai lăsăm și pe alții”, a spus Ioan Oltean.

El a afirmat că din filiala Bistrița-Năsăud a PDL și-au anunțat intenția de a candida la funcții în BPN fostul prefect Cristian Florian și primarul comunei Chiochiș, Vasile Silași, care vizează pozițiile de secretar general-adjunct și de secretar executiv.

“M-au anunțat că vor să candideze și i-am informat că au parte de susținerea mea. Despre alții nu știu dacă vor să candideze. E posibil să-și fi depus candidaturi fără să-mi spună, dar mă îndoiesc”, a declarat Ioan Oltean.

Întrebat dacă vrea să părăsească formațiunea întrucât este pentru prima oară în ultimii ani în care nu mai candidează la nicio funcție de conducere, Ioan Oltean a răspuns: “Nici vorbă de așa ceva. Pur și simplu m-am retras din conducere. Vin alegerile generale și partidul are nevoie de un suflu nou”.

Fostul secretar general al PDL Ioan Oltean rămâne lider județean al formațiunii. El a fost o lungă perioadă de timp vicepreședinte, iar apoi a ocupat funcția de secretar general al PDL.

Convenția Națională Extraordinară a PDL va avea loc pe 30 iunie, după ce actuala conducere a partidului a demisionat ca urmare a rezultatelor slabe obținute la alegerile locale.

Leave a comment