Florian se vrea “șefuț” în PDL – ca și în cântec: Acum că nu, nu, nu numai am nimic de ascuns / Pot să mă duc tot mai sus !


Cristian Florian intră în luptă pentru un post de secretar general adjunct al PDL. Mai exact se vrea un fel de „șefuț” în interiorul partidului. Dacă nu-i iese manevra, fostul prefect aplică planul B și se vrea secretar executiv. Florian se bagă singur la înaintare și speră la o poziție cât mai înaltă la alegerile de duminică. Asta ]n timp ce Ioan Oltean, omul care l-a promovat pe Florian a anunțat că nu mai vrea funcții de conducere, dar nu se știe niciodată.

Pentru alegerile de duminică vor face deplasarea la București aproximativ 50 de PDL-iști, printre care „greii” filialei Ioan Oltean, Liviu Rusu, Ioan Botiș, Ioan Sbârciu, Vasile Borș, primarii PDL și liderii organizațiilor de femei și tineret.

Florian deja îngână refrenul celebru al melodiei care te îndeamnă la ambiții necontrolate:

„Ai mei, ai mei, ai mei, ai mei, n-au avut habar
Cât de sus, cât de sus, cât de sus, cât de sus pot eu să sar
Acum că nu, nu, nu numai am nimic de ascuns
Pot să mă duc tot mai sus
Mai sus, tot mai, tot mai sus, tot mai sus”

Domnu’ Cristi, până la urmă, să nu fie un cântec de lebădă (adică de final de drum).

Cosmin Botezat

 

Join the Conversation

1 Comment

  1. Baiiiiiiii slugoi usl-ist Botezat, mai du-te la scoala analfabetule! Putori usl-iste poluati si Bistrita si intreaga tara… asta e daca marlanului voiculescu i se permite sa minta la televiziunile sale de 8 ani incoace… romanu e prost si pune botu…

Leave a comment