FOTO: Ungur și-a pierdut mandatul de consilier local! PP-DD-ul nu-l mai vrea

Lucian Adrian Ungur (PP-DD) și Dănuț Oltean (PP-DD) ar putea să își piardă mandatele de consilieri locali, întrucât partidul le-ar fi retras sprijinul politic. Cei doi se află acum în sala de ședințe, acolo unde urmează să depună mandatele de consilieri.

PP-DD a depus o contestație la Autoritatea Electorală prin care cere invalidarea mandatelor celor doi consilieri.

Întrebat despre acest lucru, omul de afaceri Lucian Adrian Ungur spune că nu a fost informat de către partid despre un astfel de gest. În locul celor doi consilieri ar urma să intre Florin Taloș și Laszlo Kiss, aflați pe listă după Ungur și Olteanu. “Eu unul nu am primit nicio informare oficială din partea partidului despe acest lucru. În mod normal trebuia să primesc măcar un proves-verbal al contestației depuse” a precizat consilierul.

Lucian Ungur mai spune că i s-a transmis astăzi, înainte de ședință că el, împreună cu alte trei persoane au fost excluse din partid. Însă, Ungur contestă acest lucru pe motiv că președintele este deocamdată interimar și spune că nu ar avea aceste atribuții.

ACTUALIZARE 15: 07

În cadrul ședinței de astăzi, s-a anunțat că la Primăria Bistrița s-a primit astăzi o adresă prin care se preciza că atât Adrian Lucian Ungur, cât și Dănuț Oltean nu mai au calitatea de membri ai PP-DD, motiv pentru care nu vor mai intra în Consiliul Local. Cei doi au fost ridicați de la masa rotundă și locurile lor au fost ocupate de Laszlo Kiss și Florin Taloș.

Join the Conversation

1 Comment

  1. nu este corect! cand oamenii au votata , l au votat pe ungur, indiferent daca ne place omul sau nu, o mare maarsavie politica..omul a bagat bani in partid, in campanie, mie nu mi e simpatic acest personaj, dar este dreptul lui…

Leave a comment