PD-L B-N solicită cercetarea penală a liderilor USL!

PD-L B-N solicită cercetarea penală a liderilor USL! Mai mult, vicepreședintele formațiunii județene a Partidului Democrat Liberal , Monica Săsărman condamnă faptele ce au loc pe scena politică românească și nu întârzie să facă o solicitare publică autorităților, cărora le cere să se autosesiseze din oficiu , pentru a pune capăt acestei situații.

Evenimentele de pe scena politică românească au făcut-o pe Monica Săsărman să iasă la declarații.

Monica Săsărman, consilier județean PD-L BN, a declarat că „asistăm ca niciodată la demersuri în forță pentru desființarea separației puterilor în stat, astfel încât locul democrației să fie luat de anarhia lui Ponta și Antonescu. Este pentru prima dată în România când oamenii încearcă să revoce magistrați”.

Mai mult, Monica Săsărman a ținut să precizeze câteva cuvinte și despre premierul Victor Ponta.

„Spun cu voce tare că premierul României este mincinos atunci când afirmă că motivul suspendării președintelui este o mai bună guvernare și, cu certitudine, face parte din categoria hoților, având în vedere plagiatul dovedit de către organul abilitat să se pronunțe în acest sens” a precizat Săsărman.

Într-un final, consilierul județean al PDL BN Monica Săsărman a mai completat că „închei prin a solicita public autoritățile să se sesizeze din oficiu pentru săvârșirea de către conducerea USL a infracțiunilor de “acțiuni împotriva ordinii constituționale, potrivit căreia întreprinderea oricăror acțiuni pentru schimbarea prin acțiuni ilegale și prin violență a ordinii constituționale sau a caracterului național, suveran, independent, unitar și indivizibil al statului român, se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 15 ani. Ceea ce am văzut cu toții astăzi că se întâmplă în Parlamentul României mă îndreptățește să spun că sunt întrunite elementele constituitive ale infracțiunii despre care v-am făcut vorbire“.

Join the Conversation

2 Comments

  1. Daca Ponta e hot pentru copierea unei teze de doctorat,avand in vedere ca majoritatea persoanelor care au o astfel de diploma s-au inspirat in procente diferite din alte lucrari ,atunci multi ar trebui sa taca.Dar cei din PDL care ne-au furat salariile timp de 2 ani, cica ca sa scoata tara din criza,ce au facut cu banii?unde sunt?nu cumva in buzunarele lor?deci ei ce sunt nu sunt hoti?si inca ce hoti!…

  2.  PD-ul a furat jumatate din tara asta si acum are tupeul de a mai iesi la declaratii? Le este frica de inchisoare, de asta se agita atata acuma!

Leave a comment