FOTO: Peste 5.000 de turiști s-au răcorit duminică, la Băile Figa

Acest weekend a fost unul plin de evenimente, dar soarele și disconfortul termic i-a ținut pe mulți în case, cel puțin până la lăsarea serii.

Peste 5.000 de oameni au avut însă altă inspirație și au luat cu asalt Băile Figa, pentru a se bucura de soare, plajă și infrastructura pusă la dispoziție de această stațiune.

Sezonul estival a fost deschis oficial, la Figa, acum două săptămâni, când a fost dat în folosință un bazin nou cu apă dulce, zone de plajă reconfigurate și optimizate, precum și un număr mult mai mare de șezlonguri fața de anii trecuți. Ei bine, chiar dacă a fost mult mărită capacitatea acestei zone, duminică s-a demonstrat că Figa se va dezvolta în continuare deoarece turiștii cer acest lucru. Fiecare metru pătrat a fost ocupat de cei care au vrut să se răcorească și să se relaxeze. La orele dupăamiezii trecuseră de poarta stațiunii peste 5000 de turiști și încă era forfotă destul de mare, unii veneau, allții plecau, dar cu toții se simțeau bine și profitau de această investiție.

Acest Complex balnear a fost inaugurat în iunie 2010, fiind realizat de Primăria Beclean prin accesarea de fonduri nerambursabile. La această oră,

la Figa vă așteaptă un bazin cu apă sărată, un bazin cu apă dulce, bazin rustic pentru băi cu nămol, parc de joaca pentru copii, plajă cu nisip, iarbă sau covor verde, terenuri de sport și terase generoase. În cladirea SPA, ridicată în mijlocul stațiunii este amenajata o piscină cu apă dulce, încalzită la o temperatura confortabila.

Tot aici mai sunt și patru minibazine jacuzzi, un cabinet medical, săli de masaj, saună și o sală de  fitness. Abia spre finalul lunii se va inaugura și un mini aquaparc, mai exact niște tobogane, care îi vor atrage pe cei care vor să își consume energia într-un mod mai antrenant.

Join the Conversation

3 Comments

  1. Stie cineva cand se deschide si al doilea bazin (cel cu topogane) nu vreau sa vin tocmai din Bucuresti degeaba?

Leave a comment