FOTO: Suspecți de furt din case în construcție identificați și reținuți de polițiștii bistrițeni

În urma activităților specifice de cercetare desfășurate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale în colaborare cu polițiști din cadrul Biroului Poliției Rutiere au fost identificate mai multe persoane suspectate de comiterea de infracțiuni de furt din case în construcție.

Antonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, a declarat că “B. Romeo de 29 ani din Turda, județul Cluj, K. Alexandru de 37 ani din Turda, M. Traian de 20 ani din Luduș, județul Mureș și G. Marcel de 41 ani din Câmpia Turzii, județul Cluj sunt suspectați că în noaptea de 02/03.07.2012 au pătruns prin efracție în două case în construcție situate în municipiul Bistrița. De aici ar fi sustras scule electrice în valoare de 5.000 lei, după care au intenționat să plece din Bistrița cu un autoturism marca Ford Mondeo”.

Toate bunurile sustrase au fost găsite în autoturismul cu care se deplasau, prejudiciul fiind recuperat în totalitate. Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pe o durată de 24 ore.

Au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propuneri de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă, față de aceștia luându-se măsura obligării de a nu părăsi localitățile de domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă de Biroul de Investigații Criminale.

Leave a comment