24/09/2017

UPDATE: TELCIU: Patru răniţi în urma unui accident rutier

Azi-noapte, un apel sosit la numărul unic de urgenţe 112 anunţa producerea unui accident rutier la ieşire din localitatea Telciu spre Fiad.

Aici, şoferul unui autoturism marca Peugeot care circula cu viteză a pierdut controlul volanului într-o curbă şi astfel, maşina pe care o conducea s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Iniţial, la 112 s-a anunţat că o singură persoană a fost rănită, însă, în momentul în care echipejul medical a ajuns la faţa locului s-a constatat că sunt patru victime, toate însă fiind rănite uşor.

Şofeul a fugit de la locul producerii accidentului, însă, ulterior s-a prezentat la secţia de poliţie din oraşul Năsăud, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Şoferul avea o alcoolemie de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul şi unul dintre pasageri au ajuns la Spitall Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud pentru incvestigaţii suplimentare.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

ACTUALIZARE

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud a remis un comunicat presei prin care informaează că “pe DN 17-C, în localitatea Fiad, conducătorul auto A. Ionuț de 18 ani din Salva, datorită neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat înafara părții carosabile. Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a patru pasageri, D. Viorel de 19 ani, L. Ghinuț de 18 ani, A. Vasile de 19 ani şi C. Ovidiu de 19 ani, toți din orașul Năsăud, fiind transportați la Spitalul orășenesc Năsăud. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuvințarea organelor de poliție, prezentându-se ulterior în faţa poliţiştilor. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost recoltate probe biologice”.