Pădureanu va îndeplini doar funcția de președinte al Consiliului Director

Conducerea clubului Gloria Bistrița a stabilit ca obiectiv pentru sezonul viitor al Ligii I clasarea în primele 13 locuri și a aprobat restrângerea activității lui Jean Pădureanu, care era și director general, la nivelul atribuțiilor de președinte al Consiliului Director, din motive de sănătate.

În ultima ședință a Consiliului Director al clubului Gloria Bistrița s-a aprobat organigrama clubului și a fost numit Comitetul de Urgență, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din motive de sănătate, s-a aprobat restrângerea activității lui Jean Pădureanu la nivelul atribuțiilor de președinte al Consiliului Director, pe o durată de șase luni. Până acum, Jean Pădureanu a fost președinte al Consiliului Director, dar și director general al clubului.

A fost aprobată numirea cu delegație pentru șase luni de zile în funcția de director general a lui Alexandru Hatfaludi, care era administratorul clubului, anunță site-ul oficial al clubului bistrițean.

În urma demisiei din postul de trezorier (contabil-șef) a lui Marius Petrina, a fost numit în această funcție Sztankovsky Zoltan.

Echipa a plecat joi în al doilea stagiu de pregătire al verii, care va avea loc în localitatea austriacă Heiligenkreuz și care va dura până în 15 iulie, timp în care va susține câteva meciuri amicale.

Gloria face deplasarea cu autocarul, membrii delegației urmând să înnopteze la Oradea înainte de a trece în Ungaria și de acolo în Austria.

Gloria Bistrița va disputa primul meci amical în 8 iulie, cu NK Mura din Slovenia, iar în 11 iulie adversară va fi FC Szombathely din Ungaria. Gloria va juca în 13 iulie în compania unei echipe din Serbia.

Din lotul deplasat fac parte următorii jucători:

Portari – Vasile Bota, Costin Oghinciuc, Filip Lăzăreanu, Alessandro Caparco;

Fundași – Ionuț Peteleu, Florin Å¢ârcă, Claudiu Trașcă, Valentin Năstase, Fernando Cafasso, David Reano, Fousseni Bamba (Coasta de Fildeș), Alexandru Tudose, Octavian Ionescu (de la FC Argeș), Assmandau (Senegal), Konate Dramane (Coasta de Fildeș);

Mijlocași – Roberto Ayza, Marius Feher, Paul Anton, Andrei Enescu, Cornel Predescu, Romario Pires (Brazilia), Moraes Markisio (Brazilia), Cristian Popovici (de la FC Vaslui), Valentin Trestenicu, Keita Isoumail (Coasta de Fildeș), Zaziri Yedi (Franța);

Atacanți – Marius Curtuiuș, Florin Bratu, Layo Dos Santos (Brazilia), Daniel Stan.

Antrenorul Nicolae Manea a renunțat la ivorianul Canon și la brazilienii Marcio și Donathan, care au făcut parte din lot în cantonamentul de la Brașov.

 

Leave a comment