Tânăr găsit spânzurat după ce sora lui de 13 ani, gravidă, a spus că el este tatăl copilului

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din localitatea Tureac, județul Bistrița-Năsăud, a fost găsit spânzurat în satul Colibița, el fiind căutat de polițiști pentru incest după ce sora lui, o fată de 13 ani, însărcinată, le-a spus acestora că el este tatăl copilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, polițiștii au început o anchetă la sesizarea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Bistrița-Năsăud.

Instituția a sesizat Poliția că a fost identificată o fată de 13 ani din comuna Bistrița-Bârgăului însărcinată în 32 de săptămâni.

“Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor și au început cercetările în vederea clarificării acestei situații. În urma audierilor în prezența unui asistent social, minora a indicat inițial ca presupus tată un tânăr în vârstă de 27 de ani din satul Tureac, după care pe un alt bărbat și, în cele din urmă, pe fratele ei în vârstă de 24 ani. Tânărul a plecat însă de la domiciliu și nu a putut fi audiat”, se arată în comunicat.

Poliștiștii au început căutarea lui, iar duminică l-au găsit spânzurat în satul Colibița, în zona Dealul Blajului, lângă releele de telefonie.

Potrivit sursei citate, la examinarea cadavrului s-a constatat că nu prezintă urme de violență.

Serviciul de Investigații Criminale continuă cercetările în acest caz.

 

Leave a comment