FOTO: Bistrițenii au luat startul spre sănătate!

Derularea proiectului „Start spre sănătate!” a continuat în luna iulie, la ștrandul municipal, unde au avut o serie de activități sportive și de divertisment menite a promova beneficiile sportului și ale mișcării în menținerea unei sănătăți de fier.

Astfel, cei peste 1000 de tineri prezenți sâmbătă, la ștrand au putut participa la ateliere și demonstrații ale unor sporturi mai puțin cunoscute ! aqua zumba, kangoo jumps, spinning, jocuri și concursuri dotate cu premii.

Nu au lipsit nici materialele de informare cu privire la adoptarea unui stil de viață sănătos dar nici distracția. Nu au fost neglijați nici iubitorii ciclismului, aceștia putând participa la un tur organizat special pentru ei. Activitățile vor continua în perioada următoare cu jocuri și concursuri menite a face din vacanța de vară un prilej de socializare, mișcare și adoptare a unui stil de viață sănătos, activ și implicat.

Proiectul „Start spre sănătate” este cofinanțat din bugetul local al Municipiului Bistrița pe anul 2012, iar managerul acestuia este Ramona Maria Pop.

Leave a comment