Tânăr de 19 ani arestat pentru trafic de droguri

Un bistrițean de 19 ani, care se sutrăgea urmăririi penale, a fost depistat și ulterior arestat, în cadrul cercetărilor efectuate de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. BN pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

Fiind în continuarea cercetărilor privind probarea activității infracționale a unor tineri care comercializau drogul de mare risc (mefedronă) tinerilor de pe raza județului Bistrița-Năsăud, în 09.07.2012, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud l-au depistat pe numitul D.D.I. de 19 ani pe raza municipiului Bistrița, care se sustrăgea urmăririi penale, fiind plecat de la domiciliu.

În baza mandatului de aducere emis pe numele acestuia de procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. ! Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud, învinuitul D.D.I. a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T., în vederea audierii, iar împotriva acestuia procurorul de caz a luat măsura reținerii pentru 24 ore pentru comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu.

În 10.07.2012, acesta a fost prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud cu propunere de arestare preventivă, iar instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile față de acesta.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale și tragerii la răspundere a participanților.

Leave a comment