25/09/2017

Vezi fetele de la Miss Bistrița. Cine crezi că va câștiga?

La concursul Miss Bistrița din acest an vor participa nouă fete. De această dată concursul nu a stârnit prea mare interes și practic nu a mai fost nevoie de o preselecție în acest sens iar fetele au fost calificate din start. Organizatorii consideră că prezența a fost slabă deoarece examenul de BAC abia s-a terminat, dar și datorită celelalte concursuri de Miss din ultima perioadă, respectiv cel organizat de Radio Someș și cel al Loredanei Sălanță (ambele au avut loc în ultimele două săptămâni).

Concurentele se vor lupta pentru un colier de aur de 18 K placat cu diamante naturale, în valoare de 1.000 de euro. Pentru celelalte locuri se vor oferi premii în abonamente de fitness, de înfrumusețare, dar și bijuterii de argint oferite de sponsori. Din juriu vor face parte reprezentanți ai presei locale, ai Primăriei Bistrița, designeri și creatori de modă.

Pe scena de pe Pietonal, fetele vor defila în ținute casual, rochii de seară și în costum de baie. Nici de această dată, aspirantele titlului de Miss nu vor susține teste de cultură generală, pentru a nu fi luate la mișto de publicul prezent la Zilele Bistriței, susțin organizatorii.

Pentru Miss Bistrița participă: Monica Ioana Conea (18 ani), Mirela Conea (22 ani), Ancuța Florina Rusu (17 ani), Cristina Terea (16 ani), Alexandra Cioban (17 ani),  Ruxandra Isabella Echim (20 ani), Alexandra Loredana Saltan (19 ani), Roberta Opre (15 ani), Alina Maria Forogău (17 ani).

Finala concursului Miss Bistrița va avea loc duminică, 15 iulie pe scena de pe Pietonal.

Cosmin Botezat

Comentarii

  1. cititor spune:

    Multe au sanse la titlu. Sunt frumoase