FOTO: Vezi cine-i șeful de la Gardă! Avem probe că e omul lui Radu Moldovan

Garda Financiară are șef nou! Ducu Farcaș a fost executat urgent imediat ce USL a luat puterea, iar în locul lui a fost desemnat Florin Ilieșiu. Originar din Feldru, Ilieșiu este un apropiat a lui Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean. Dovada: în seara alegerilor electorale, șeful Gărzii a fost surprins în sediul de campanile al USL.

După ce Moldovan și-a anunțat succesul răsunător în alegeri, Florin Ilieșiu l-a strâns în brațe prietenește. La câteva săptămâni, Radu îi răsplătește încrederea și îl pune la șefia Gărzii Financiare.

La acea vreme, sediul de campanile al USL era împânzit de „hiene” trase pe dreapta de PDL. Oamenii lui Radu Moldovan rânjesc a victorie și după atâta muncă se văd nevoiți să împartă frățește ciolanul.

Cristian Parasca e unul dintre ei, deși obișnuit cu destituirile se pare că are loc vacant în structura Finanțelor. Cu siguranță fiecare om de încredere va pune mâna pe vreo funcție publică, cu acordul lui Molodvan și respectând întocmai rețeta „ciocu mic, că NOI suntem la putere acum!”

Cosmin Botezat

 

Join the Conversation

2 Comments

  1. prenumele d-lui Iliesiu nu este Florin.Este un profesionist in cadrul finantistilor si nu un oportunist si spagar al ”unchesului” Oltean ca si Ducu Farcas.Garda Financiara BN are onoarea sub comanda competentei lui Ducu Farcas de a se situa pe pozitia ultima sau penultima la nivel national.

  2. FELICITARI MARIUS! A MERITAT ASTEPTAREA  ….. LE-ATI TRASO …

Leave a comment