Intrare gratis la Băile Figa pentru o parte dintre pensionarii bistrițeni

Pensionarii bistrițeni care fac parte din asociațiile vârstnicilor din județ vor avea ocazia să se bucure de câteva ore de relaxare la Băile Figa.

Primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan,  a propus o serie de facilități adresate persoanelor vârstnice. Pensionarii se vor putea bucura de tratamente în complexul balnear de la Băile Figa, având accesul gratuit în complex, asta doar cu recomandare de la medicul de familie .

În cadrul Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice reprezentanții mai multor asociații de persoane vârstice s-au întâlnit cu reprezentanți ai Prefecturii Bistrița-Năsăud și ai Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

La întâlnire au luat parte subprefectul Ovidiu Frenț și vicepreședintele CJ BN, Alexandru Pugna, dar și primarul din Beclean, Nicolae Moldovan.

În urma discuțiilor purtate între membrii Asociației Persoanelor Vârstnice și reprezentanții Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice s-a ajuns la o conluzie.

Consiliul Județean va pune la dispoziția pensionarilor un microbus de 16 locuri, pentru a le asigura transportul până la Băile Fig.

Nicolae Moldovan a declarat că “pensionarii sunt așteptați chiar de mâine la băi. Cei care doresc la rândul lor să beneficieze de aceste facilități, pot apela la Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice pentru a se înscrie într-o asociație de profil, unde va fi recunoscut drept membru. În baza acestei calități pensionarii se vor putea bucura de câteva ore de relaxare la Băile Figa, fără a plăti taxele de intrare în complex și fără a fi nevoiți să-și asigure singuri transportul”.

Leave a comment